Scut Auto Metalic
Tel: +40 744-850-318 | Email: scut@scutauto.ro

Proiecte in curs - www.scutauto.ro

SC SCUT PROTECTION SRL, cu sediul în Municipiul Odorheiu Secuiesc, str. Szentjanos nr.54, județul Harghita derulează, începând cu data de 01.01.2017, proiectul „Îmbunătățirea competitivității întreprinderii S.C. SCUT PROTECTION S.R.L. prin diversificarea producției”, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio–Programul Operațional Regional 2014-2020 în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 3.160.185,80 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 1.876.560,64 lei din care valoarea nerambursabilă din FEDR: 1.595.076,54 lei și ​valoarea nerambursabilă din bugetul național: 281.484,10 lei.

Proiectul se implementează în Municipiul Odorheiu Secuiesc pe o durată de 26 luni.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață în domeniul accesoriilor auto si îmbunătățirea competitivității firmei S.C. SCUT PROTECTION S.R.L. prin achiziționarea utilajelor de ultima generație pentru taiere cu laser si îndoire oțel si a unui stivuitor, pentru diversificarea producției si creșterea productivității muncii. Astfel, obiectul proiectului este în concordanță cu obiectivul specific al priorității de investiții 2.2. ”Sprijinirea creării si extinderea capacitaților avansate de producție si dezvoltarea serviciilor, organizat în cadrul axei prioritare 2 ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii”.


Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Consolidarea poziției firmei în domeniul accesoriilor auto prin dezvoltarea și diversifcarea producției cu ajutorul utilajelor de ultimă generație pentru tăiere cu laser și prin introducerea pe piață a produselor inovative (scut auto EGR și scut filtru de particule).
  2. Îmbunătățirea competitivității firmei prin retehnologizarea echipamentelor existente și achiziționarea utilajelor mai eficiente energetic, cu schimbarea utilajului de îndoire și a stivuitorului vechi.
  3. Îmbunătăţirea imaginii organizaţiei şi plasarea acesteia pe piaţa concurenţială într-o poziţie avantajoasă prin implementarea unui sistem de management al calității și prin participarea firmei la un târg internațional.

Rezultatele proiectului:

  1. Achizitionarea de un CNC tip laser pentru taierea otelului, si diversificarea sortimentatiei produselor prin introducerea pe piata a produselor inovative (scut auto EGR si scut filtru de particule).
  2. Schimbarea echipamentelor amortizate în cadrul firmei, prin achizitionarea de o presa de îndoit si un stivuitor.
  3. Implementarea unui sistem de management al calitatii si participarea firmei la un târg international.

Detalii suplimentare puteți obține de la:

Cod MySMIS: 114218

Nume persoană contact: Szabó István

Funcție: Administrator

SC SCUT PROTECTION SRL

Date de contact beneficiar:

Mun. Odorheiu Secuiesc, Str. Szentjanos, nr 54, Jud. Harghita


Tel. 0745020903,

E-mail: scut@scutauto.ro

​Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, precum și site-ul web al Programului Operațional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului

Pareri despre aceste produse Scut Motor: 4.5 / 5 bazat pe 4822 voturi.
Preturile produselor Scut motor variaza intre 0 si 1650 RON.
ScrollToTop

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare.

Mai multe detalii